Stadion: Apostolos Nikolaidis stadion Athene

Herbeleef Panathinaikos - Aberdeen (Europa League )

Volg de match tussen Panathinaikos en Aberdeen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

In groep B in de UEFA Cup wordt zo dadelijk de wedstrijd afgetrapt tussen Panathiniakos en het Schotse Aberdeen. Beide ploegen gaan op zoek naar de eerste punten in de groep. Panathinaikos komt met een 4-4-2 opstelling dat gaat proberen de punten in Griekenland te houden. Ook Aberdeen komt met deze veldbezetting op het terrein. Miller en Young moeten het aanvalsduo vormen dat voor doelpunten moet zorgen.
Panathinaikos FC: Fyssas , Goumas Yannis, Ivanschitz Andreas, Malarz , Mattos Marcelo, Morris , Nilsson Mikael, Salpingidis Dimitrios, Tziolis Alexandros, Dimoutsos , Ndoye .
Aberdeen: Langfield Jamie, Hart Michael, McNamara Jackie, Diamond Alexander, Foster Richard, Considine Andrew, Severin Scott, Nicholson Barry, Clark Chris, Miller Lee, Young Derek.
00:00
De wedstrijd is begonnen.
5
Clark met een poging op doel, maar deze levert geen gevaar op.
6
Diamond begaat een overtreding op Ndoye.
11

Goal
Doelpunt van Yannis Goumas (Onbekend Onbekend)

14
Salpingidis afgevlagd wegens buitenspel.
16
Veel overtredingen in deze wedstrijd.
22
Na het doelpunt van Goumas zijn er niet veel kansen te bespeuren in deze wedstrijd. Beide ploegen en dan vooral Aberdeen heeft het moeilijk om in de wedstrijd te komen.
22
Invanschitz afgevlagd wegens buitenspel.
25
Veel stilliggende ballen ook in deze partij. Nu ook Considine die ene fout begaat.
28
Young met een schot op doel, maar Malarz de doelman ban Panathinaikos is bij de les en redt de poging.
30
 Gele kaart voor Scott Severin

33
Severin is zowat het slachtoffer van de vele overtredingen die gemaakt worden.
38
Nicholson begaat een overtreding op Ivanschitz.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Beide ploegen toonden de weinig inzet en kregen te weinig kansen om te scoren. De bal lang daarvoor teveel stil. Toch kwam er een doelpunt in de beginfase, waarbij Goumas de enige van schaarse pogingen wist te verzilveren. Aberdeen zal zich in de tweede helft gretiger moeten tonen wil het voorbij de Grieken gaan. Ruststand: 1-0.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft begint.
46
Ndoye met een eerste schot op doel in de tweede helft, maar deze mist richting en gaat naast.
51
 Gele kaart voor Ed Moss

56
Ndoye begaat een fout op Clark en moet een vrije trap toestaan.