Volg de match tussen Tottenham en Getafe live, samen met vele andere supporters.

00:00
Er wordt melding gemaakt dat de wedstrijd pas aanvangt om 21u00.
00:00
De wedstrijd zal een minuutje later beginnen wegens een defect aan de lichten.

Om 20u45 wordt in de groep van Anderlecht de wedstrijd gespeelt tussen Tottenham en Getafe. Bij Tottenham kan Martin Jol allesbehalve op krediet rekenen. De trainer van de Spurs zal zich moeten bewijzen vanavond, want in de competitie loopt het voor geen meter. Getafe zal geen rekening houden met de toestand van de trainer aan de overkant en zal er alles aan doen om punten te pakken.
Tottenham: Berbatov Dimitar, Cerny Radek, Chimbonda Pascal, Defoe Jermain, Gardner Anthony, Huddlestone Tom, Kaboul Younes, Lee Young-Pyo, Lennon Aaron, Malbranque Steed, Zokora Didier.
Getafe: Belenguer David, Diaz Daniel, Ustari Oscar, Signorino , Cortés David, Granero Esteban Molina , Nacho (Pérez Santamaria Ignacio) , Albín Juan, Casquero Francisco Javier, De la Red Rubén Gutiérrez , Braulio Nóbrega Rodríguez .
00:00

3
Getafe dreigt als eerste via Braulio, maar Cerny heeft er geen moeite mee.
7
De vrije trap met Granero achter de bal levert geen gevaar op.
7
Berbatov maakt een overtreding op Belenguer.
15
In het openingskwartier is Getafe de bedrijvigste ploeg. Tottenham heeft nog geen kansen kunnen verzilveren.
15
Granero met een schot, maar dit levert geen gevaar op.
18
Gardner begaat een overtreding op Braulio.
19

Goal
Doelpunt van Jermain Defoe (Onbekend Onbekend)
De eerste kans van Tottenham is meteen raak.
21

Goal
Doelpunt van Rubén De la Red Gutiérrez (Onbekend Onbekend)
De Spanjaarden zijn er meteen met een antwoord.
26
De bal gaat goed over en weer op White Hart Lane.
31
Defoe's schot wordt geblokt en gaat in corner.
33
De la Red begaat een overtreding op Berbatov.
40
Nacho probeert dreiging richting doel van Cerny, maar de doelman heeft geen moeite met het schot.
43
Vervangen Anthony Gardner
Ingevallen Michael Dawson

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 1-1 gelijke ruststand. Het was Getafe die het gevaarlijkst aan de partij begon het was Braulio die voor de eerste dreiging zorgde zonder al te veel gevaar. Tottenham zette daar niet veel tegenover tot Defoe zijn moment afwachtte en scoorde tegen de gang van het spel in. Twee minuten later hingen de bordjes evenwel terug in evenwicht, want De la Red schoot een bal voorbij Cerny. Nadien ging de bal goed over en weer, maar werd er niet meer gescoord. Ruststand: 1-1.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.