• 5 punten voor 2-2, 3-2, 2-3, 3-0, 0-3, 3-1 en 1-3
    • 6 punten voor 4-0, 0-4, 4-1, 1-4, 4-2, 2-4 en 3-3
    • 7 punten voor andere score.

Opmerking:
De score na 90 minuten (+ eventuele blessuretijd) telt! Verlengingen of penalty's worden niet in rekening genomen. Elk uur wordt de stand geüpdatet.

Speel in groep

Ploegen
Stel met enkele vrienden (max 11) een ploeg samen. Elke speeldag bekijken we welke 5 spelers uit jouw team het hoogste scoorden. Deze 5 hoogste scores worden dan samengeteld en vormen het resultaat voor die speeldag van jouw team.
Kunnen jullie samen de overwinning pakken?

Subcompetities
In subcompetities neem je het op tegen je vrienden. Nodig hen uit en kijk wie van je vriendengroep de grootste voetbalkenner is.

Mijn prono

1/16 Finales
06/02 14:00 FC Midtjylland U19 FC Midtjylland U19 RB Leipzig U19 RB Leipzig U19 -
06/02 18:00 Mainz 05 U19 Mainz 05 U19 Barcelona Barcelona -
07/02 14:00 Olympiacos U19 Olympiacos U19 Inter U19 Inter U19 -
07/02 15:00 Partizan Beograd U19 Partizan Beograd U19 Braga U19 Braga U19 -
07/02 16:00 AZ Alkmaar U19 AZ Alkmaar U19 Atletico Madrid U19 Atletico Madrid U19 -
07/02 16:30 Zilina U19 Zilina U19 Borussia Dortmund Borussia Dortmund -
07/02 18:00 Basel U19 Basel U19 Bayern München Bayern München -
07/02 19:00 Nantes U19 Nantes U19 Sevilla U19 Sevilla U19 -
Fanbattle: Ik speel voor