Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Stade Felix Bollaert
Ook Marseille laat steekje vallen

Marseille liet net als Lyon, Lille, Bordeaux en Monaco een steekje vallen. Het speelde 0-0 gelijk in Lens.

Marseille begon nochtans sterk aan de wedstrijd en na een kwartier moest Itandje, de doelman van Lens, zijn beste kunnen tonen om Luyindula van een doelpunt te houden. Weinig kansen voor de rest in een zeer gesloten eerste helft.

De tweede helft kende hetzelfde spelverloop als de eerste. Het was een gesloten wedstrijd met weinig kansen. Enkel Cousin kon Barthez even bedreigen, maar zijn schot ging net naast.

Een scoreloos gelijkspel dus tussen twee ploegen die schrik hadden te verliezen. De supporters in het Stade Félix-Bollaert verdienden beter...

Lyon behoudt dus ook na deze speeldag de eerste plaats in het klassement. Het telt 23 punten, één meer dan Lille en drie meer dan Auxerre. Monaco en Marseille vervolledigen de top-vijf. Onderaan staat Istres, ondanks het gelijkspel tegen Lyon, laatste met zes punten. Strasbourg en Ajaccio tellen elk acht punten, ééntje minder dan Saint-Etienne. Lens telt twaalf punten en staat daarmee één plaats hoger dan Saint-Etienne.