Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 34
Stadion: Parc Des Princes
PSG wint overtuigend van Nice

PSG heeft gisterenavond in eigen huis OGC Nice verslaan. De Parijzenaars wonnen met 3-1.

PSG begon sterk aan de wedstrijd maar moest wachten op het eerste doelpunt tot vijf minuten voor de rust. Pauleta lokte een strafschop uit en zette die zelf om. Nog voor de pauze werd het 2-0 via Rothen, die zijn eerste doelpunt voor de Parijzenaars maakte.

Ook na de rust was het PSG dat Nice domineerde. Weer was het wachten tot vijf minuten voor tijd op een doelpunt. Semak maakte net als Rothen zijn eerste doelpunt van de competitie. Nice kon nog tegenscoren, maar ook dat doelpunt werd gemaakt door de Parijzenaars. Armand maakte in blessuretijd een own-goal. 3-1 was de eindstand in deze aangename wedstrijd.