Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Parc Des Princes
PSG-Saint-Etienne 2-2

PSG heeft in de laatste wedstrijd van de vierde speeldag in de Franse Ligue 1 niet kunnen winnen van promovendus Saint-Etienne. Het speelde 2-2 gelijk.

In de eerste helft viel er weinig te beleven. Zowel PSG als Saint-Etienne creeërden kansen, maar geen van beiden kon een van die kansen benutten.

De tweede helft daarentegen was een heel ander verhaal. Veel meer animo in de partij, veel kansen ook en vier doelpunten. Frédéric Piquionne zorgde in de 65ste minuut voor een 0-1 voorsprong toen hij een voorzet staalhard binnenkopte. Vijf minuten later was het weer raak, maar nu aan de andere kant. Pedro Pauleta kon op strafschop gelijkmaken. Net ervoor had Zokora (ex-Genk) Ogbeche foutief afgestopt. Nog eens drie minuten later scoorde Ogbeche zelf. Op hoekschop kon hij aan de tweede paal vrij inkoppen. Terwijl iedereen zich al opmaakte voor de eerste Parijse overwinning maakte, scoorde Frédéric Piquionne, weer hij, met een listig balletje voorbij Letizi.

Zo werd het 2-2 in het Parc des Princes. In een dolle tweede helft werden de vier doelpunten aangetekend. PSG en Saint-Etienne laten hun gedeelde laatste plaats met Ajaccio achter zich en hebben nu beiden twee punten. Ajaccio wordt alleen laatste met een punt uit vier wedstrijden.