Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Le Stadium
Lyon verslaat Toulouse met 0-2

Lyon heeft in de vooruitgeschoven wedstrijd van de zevende speeldag Toulouse geklopt met 0-2. Essien en Malouda scoorden.

De eerste helft was teleurstellend van beide teams. Enkel op het einde van de 45 minuten was er een kans op te tekenen voor Wiltord.

De tweede helft begon geanimeerd. Al in de 52ste minuut scoorde MickaĆ«l Essien op vrije trap vanop zes meter. Er volgden nog enkele kansjes voor beide clubs, maar enkel Moreira van Toulouse kon nog een echte doelgerichte actie opzetten. Tot net voor tijd Lyon mocht counteren... Florent Malouda mocht afwerken van Nilmar na een drie tegen twee-situatie.

Lyon komt hierdoor tijdelijk alleen op kop van de rangschikking. Morgen worden de overige negen wedstrijden afgewerkt.