Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Stade Gerland
Doelpuntenfestival in Lyon
Andrea Doino

In Frankrijk ging Paris Saint-Germain zaterdagavond op bezoek bij Lyon. In de spectaculaire wedstrijd vielen maar liefst acht doelpunten. De wedstrijd eindigde op 4-4.

Paris Saint-Germain kwam op voorsprong via Guillaume Hoarau. Nog voor de rust kon Lyon drie keer scoren met Bafétimbi Gomis, Lisandro Lopez en Michel Bastos. De club uit Parijs kreeg voor de pauze nog een penalty die Nenê omzette. Lyon ging rusten met een 3-2-voorsprong.

In de tweede helft nam Lyon afstand met Jimmy Briand die de 4-2 binnentrapte. Twintig minuten voor tijd maakte Marcos Cearà de aansluitingstreffer en diep in de blessuretijd kon PSG nog een gelijkspel uit de brand slepen. Hoarau maakte zijn tweede van de avond. De spectaculaire wedstrijd eindigde op 4-4.