Stadion: Stadio Marc Antonio Bentegodi
Inter start met gelijkspel
Anthony Van der Planken

Inter Milan is er niet in geslaagd om de Italiaanse competitie aan te vangen met winst. Op het veld van Chievo speelde Internazionale slechts gelijk.

De wedstrijd begon nochtans uitstekend voor de Milanezen. Stankovic bracht Inter na een klein kwartiertje op voorsprong. Lang duurde het feestje echter niet, want op het halfuur maakte Semioli gelijk. Nog geen tien minuten later kroop Chievo zelfs op voorsprong. De goal was van de voet van Pellisier.

Inter trok dus met een achterstand de kleedkamers in. Blijkbaar haalden de blauw-zwarten daar moed uit, want vlak na rust stelde Adriano gelijk. Na de 2-2 hield Chievo goed stand, zodat titelpretendent Inter zich tevreden moest stellen met één punt. Dinsdag speelt Inter in de Champions League tegen Werder Bremen. Later speelt men ook nog tegen Anderlecht en Valencia.