Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Stadio Olimpico
Zoveelste gelijkspel voor Inter
Maarten Vandenabeele

Inter slaagde er vanavond in om alweer gelijk te spelen. In Rome werd het tegen Lazio 1-1. De Nerazzurri komen nu op de derde plaats, maar kunnen morgen Sampdoria 3 punten zien uitlopen, als Samp wint van Milan.

De thuisploeg startte het best aan de partij. Op het halfuur scoorde Inter wel, maar de Braziliaan had de bal duidelijk met de arm meegenomen. Op slag van rust scoorde de thuisploeg: Filippini stond moederziel alleen en kon zonder probleem Toldo kloppen met het hoofd, 1-0.

Giannichedda kreeg na 56 minuten een tweede gele kaart en dankzij het numerieke overwicht konden de Nerazzurri druk zetten. In de 70e minuut scoorde de Argentijn Cruz de gelijkmaker, ook met het hoofd, maar verder kwam Inter niet meer.