Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stadio Armando Picchi
Juve pakt eerste winst in 2008

Na twee gelijke spelen heeft Juventus in Livorno de eerste competitiewinst van 2008 binnengehaald. De Bianconeri blijven zo stevig derde.

In de eerste helft kwam Juventus na een halfuur op voorsprong via de onvermijdelijke Trezeguet, die de eerste echte kans meteen binnenschoot: 0-1. De thuisploeg was nochtans sterk van start gegaan en doelman Belardi, de vervanger van de geblesseerde Buffon, moest enkele keren tussenbeide komen.
Onmiddellijk na de onderbreking zette Zanetti Del Piero op weg naar de 0-2. De Vezze pakte bij de thuisploeg zijn tweede gele kaart en even later scoorde Trezeguet opnieuw, na een knappe aanval via Palladino en Del Piero: 0-3. In de 79e minuut kon Bogdani nog een eerredder tegen de netten werken: 1-3.