Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Stadio San Paolo
AC Milan doet goede zaak op veld van Napoli

AC Milan heeft een heel goede zaak gedaan maandagavond. Op het veld van Napoli konden de Milanezen met 1-2 winnen van zijn zwarte beest. Robinho en Ibrahimovic maakten de goals.

De laatste keer dat de Rossoneri konden winnen in Napels was al van 1998 geleden. Nu nam de ploeg echter een goede start en na 22 minuten kon Robinho de 0-1 op het bord zetten.

Net voor de rust kreeg thuisspeler Pazienza een tweede gele kaart en leek Milan vrij spel te hebben. Zeker toen Ibrahimovic halfweg de tweede helft de voorsprong verdubbelde. Lavezzi scoorde nog de gelijkmaker, maar Milan kwam niet meer in de problemen.

Door de zege klimt Milan naar de tweede plek op twee punten van leider Lazio. Napoli blijft op de zesde plaats.