Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Stadio Renzo Barbera
Milan wint overtuigend
Andrea Doino

Milan heeft zaterdagavond vlot kunnen winnen van Palermo. Zlatan Ibrahimovic maakte drie van de vier doelpunten. Het werd 0-4 voor de Rossoneri.

1.      Na zijn schorsing stond Ibrahimovic weer in de basis tegen Palermo. De Zweedse aanvaller had er duidelijk zin in, want hij maakte in 15 minuten in de eerste helft een loepzuivere hattrick. De snelste hatrick sinds 2009 in de Serie A, toen Francesco Totti drie keer wist te scoren in 28 minuten voor AS Roma, terwijl Ibrahimovic er 35 minuten nodig had.

Na de rust legde Thiago Silva de 0-4-eindscore vast. Na vier opeenvolgende nederlagen tegen Palermo, konden de Rossoneri nog eens winnen van de Sicilianen. Het was ook al van zes seizoenen geleden dat Milan nog eens in Palermo de drie punten wist te behalen.