Datum: 11/05/2014 12:30
Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 37
Stadion: Stadio Atleti Azzurri d'Italia
Milan mag blij zijn dat het seizoen bijna over is na nieuwe dramatische nederlaag

Het dramatische seizoen van AC Milan is bijna ten einde. Ook op het veld van Atalanta werd weer een dramatische nederlaag geleden.

Nochtans stonden de sterren vrij goed, omdat Atalanta kort na de rust de Milanezen een handje toestak. Het was Bellini die met een eigen doelpunt de bezoekers op voorsprong bracht. Wie had gedacht dat dat doelpunt de bevrijding voor AC zou gaan betekenen, kwam bedrogen uit.

Vanop de stip zette Denis de 1-1 op het scorebord, in blessuretijd moest de kelk tot op de bodem leeg: 2-1 voor het bescheiden Atalanta tegen grootmacht Milan. In de stand is de kloof tussen de ploeg van Seedorf en leider Juventus meer dan 40 punten, het mag dan ook blij zijn dat het dramatische seizoen bijna over is.