Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Juventus Stadium
Serie A: Fiorentina en Juve laten geen steek vallen
Sander De Graeve

In de Serie A lieten de absolute topclubs voorlopig geen steekjes vallen. Na de ruime zege van Inter konden ook Juventus en Fiorentina hun wedstrijd winnend afsluiten. Milan speelt vanavond nog tegen Napoli.

Juventus - Hellas Verona 2-1

Juve kwam in eigen huis op achterstand na een treffer van Cacciattore, maar kon de scheve situatie nog rechtzetten dankzij de twee nieuwe spitsen. Tevez scoorde nog voor de rust de gelijkmaker, maar vooral Fernando Llorente zal tevreden zijn met zijn goal.

Er rezen al vragen rond het presteren van de Spanjaard, maar in de allerlaatste minuut van de eerste helft bewees hij zijn waarde. Zijn 2-1 zou uiteindelijk de winning goal blijken. Na de rust werd niet meer gescoord.

Atalanta - Fiorentina 0-2

Ook die andere topper, Fiorentina, liet geen steek vallen op bezoek bij Atalanta. Fernandez en Rossi zorgden voor de doelpunten. Atalanta kon daar nooit echt iets tegenin brengen. Fiorentina blijft dus net als Juventus en Inter bovenin meedraaien in de Serie A.

Ook de andere ploeg uit Turijn wint

Er werd nog gevoetbald in Italië. Van de knallende zege van Inter kan u HIER het verslag terugvinden. Roma won de stadsderby tegen Lazio, dat kan u HIER nog eens nalezen. Torino won met 1-2 van Bologna en in de wedstrijd tussen Catania en Parma werd niet gescoord.