Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stadio San Paolo
Balotelli sleept in allerijl puntje uit de brand

Torino was op weg naar een heuse stunt tegen AC Milan, maar door twee laten doelpunten werd het alsnog een gelijkspel in Turijn. Wie anders dan Balotelli zorgde van de stip voor de gelijkmaker.

De eerste helft was een maat voor niets, met een logische brilscore aan de rust tot gevolg. Na de pauze was het wel vrij snel prijs voor de thuisploeg, via D'Ambrosio.

Meteen het signaal voor de Milanezen om alles op alles te zetten op zoek naar de gelijkmaker, maar dat lukte aanvankelijk niet. Erger nog: Cerci prikte de 2-0 binnen.

Dolle slotfase

Vijf minuten voor tijd leek de wedstrijd zo in een definitieve plooi te liggen, tot Muntari de aansluitingstreffer wist te maken. We kregen een zestal minuten extra tijd en dat was lang genoeg voor AC Milan om alsnog een gelijkspel uit de brand te slepen.

De bezoekers kregen een strafschop en die werd door Balotelli feilloos omgezet. 21 op 21 zo vanaf de strafschopstip voor Super Mario.

Napoli - Atalanta 2-0

Higuain en Callejon beslisten de wedstrijd in het voordeel van Napoli in het slot van de wedstrijd. De Zuid-Italianen blijven zo foutloos in de competitie.