feyFeyenoord
heeHeerenveen
Datum: 20/01/2009 20:45
Competitie: KNVB Beker
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: De Kuip
Feyenoord ook in de beker vernederd
De Nijs Michael
| 0 reacties
Feyenoord ook in de beker vernederd

Feyenoord kan dit seizoen maar niet voor de kentering zorgen. Nadat de club al roemloos uitgeschakeld werd in Europa zit nu ook het Nederlands bekertornooi er op voor de Rotterdammers.

Feyenoord beleeft een echt rampseizoen. De gevallen grootmacht kampeert in het klassement van de Eredivisie op een dertiende plaats en nu zit ook het bekertornooi er op voor de Rotterdamse club. Heerenveen, het team van Trond Sollied, ging met 0-3 winnen in de Kuip nadat de Friezen Feyenoord eerder dit jaar ook al met 3-1 wandelen stuurden in de competitie.

Heerenveen startte met Vandenbussche in doel, onze landgenoot deed het goed want Feyenoord kwam niet tot scoren. Heerenveen vond daarentegen vlot de weg naar de netten. Na 37 minuten bracht Viktor Elm de Friezen op voorsprong. In de tweede helft verdubbelde Elm, die deze zomer overkwam van het Zweedse Kalmar, de score. De eindstand werd uiteindelijk vastgelegd door Beerens, hij schoot de 0-3 op het bord in de slotfase van de partij. Zo is Feyenoord helemaal uitgeteld voor de prijzen.