Speeldag: Ronde 2
Stadion: Univé-stadion
Huysegems heeft aandeel in bekerzege
Philippe Crols

FC Twente heeft zich makkelijk kunnen plaatsen voor de volgende ronde van het Nederlandse bekertornooi. In de tweede bekerronde klopte het Emmen met 0-5.

Emmen staat in de Nederlandse tweede klasse op de voorlaatste plaats met zeven punten uit acht wedstrijden. Op papier mocht Twente dus in principe geen problemen hebben met de tweedeklasser en uiteindelijk was dat ook zo.

Op het kwartier konden de bezoekers de score openen via Janssen. Ex-Ajacied Hersi kon nog voor het halfuur de voorsprong van de Tukkers verdubbelen. Bij de rust stond het 0-2.

Na de pauze kon onze landgenoot Stein Huysegems ook een doelpuntje meepikken. Elia had het laatste woord met twee treffers in de laatste dertig minuten. Twente won dus makkelijk met 0-5.