Speeldag: Speeldag 24
Stadion: De Koel
VVV vergeet Willem II uit te tellen
Jimmy Wouters

VVV Venlo en Willem II hebben in de Koel 1-1 gelijkgespeeld. Met dit gelijke spel doet vooral VVV zichzelf tekort.

De Limburgers verzuimden om de teleurstellende Tilburgers verder op achterstand te zetten. Willem II lag de hele wedstrijd onder en oogde op geen enkel moment in staat een vuist te maken tegen de ploeg uit Venlo.

VVV begon het degradatietreffen een stuk vinniger. De ploeg kreeg enkele kansen, maar verzuimde aanvankelijk te scoren. Vlak voor rust kreeg de ploeg alsnog loon naar werken. Uit een hoekschop kopte Reekers de 1-0 voorbij doelman Aerts.

Ook na rust speelde Willem II zwak en ongeïnspireerd. VVV kende totaal geen weerstand, maar vergat de score verder uit te diepen. Dit kwam hen echter duur te staan. Dertien minuten voor tijd deed de pas ingevallen Cristiano de Limburgers de das om.

Beide ploegen hebben nu 20 punten en delen hiermee de voorlaatste plaats.