Volg de match tussen Vitesse en VVV-Venlo live, samen met vele andere supporters.

00:00
De spelers komen het veld op.
00:00
We zijn vertrokken voor de eerste 45 minuten.

Vanavond start in de Eredivisie speeldag 27ste speeldag. Vitesse zal het zonder Keizer moeten doen, hij is namelijk geblesseerd aan de kruisbanden. Verder kan Vitesse ook niet rekenen op Junker die momenteel geschorst is. Bij VVV-Venlo zijn er redelijk wat spelers buiten strijd. Auassar, Kantelberg, Jungschläger en Honda zijn geblesseerd of nog niet fit. Over Leemans is het nog niet zeker of hij dit weekend gaat spelen. De wedstrijd wordt gefluit door Jack van Hulten. De opstelling is beschikbaar.
Vitesse: Velthuizen Piet, Verhaegh Paul, Sansoni Sebastien, Sprockel Civard, Magralishvili Haim, van der Schaaf Remco, Kolk Santiago, Gommans Harrie, Janssen Theo, Swerts Gill, Prijor Anduele.
VVV - Venlo: Wintjens Danny, Mampuya Mike, Verdellen Sjors, Fleuren Niels, Linssen Edwin, Calabro Sandro, Reekers Peter, Jungschläger Peter, Amrabat Nordin, Blondelle Siebe, Oost Jason.
1
 Gele kaart voor Civard Sprockel
Vasthouden
2

Goal
Doelpunt van Jason Oost (Onbekend Onbekend)

5

Goal
Doelpunt van Nordin Amrabat (Mike Mampuya)

5
Wegens technische problemen zijn wij tiental minuten later vertrokken.
5
Mampuya geeft een mooi pas richting Amrabat die langs rechts de bal mooi in de hoek kan binnen leggen.
14
Vitesse krijgt zijn derde kans.
15
Inworp Vitesse
17
Vitesse heeft momenteel 5 schoten op doel, VVV heeft er twee.
19
De bal wordt rond getikt in het middenveld.
20
VVV kreeg klein kansje maar het schot was geblokt door de verdediging.
22
Vitesse heeft momenteel meer balbezit.
23
Amrabat zet voor richting Mampuya en zet laag voor maar in de armen van Velthuizen.
25
Vitesse probeert een aanval op te bouwen maar de ballen komen niet goed aan en is wat murf geslagen door de vroeger 2-0 achterstand.
27
Vitesse heeft 1 wedstrijd van de 6 laatste competitieduel's gewonnen.
28
Vrije trap voor VVV
28
Overtreding van Sansoni op Calabro.
30
Calabro wordt naar de kant even gehaald voor verzorging.
30
Vrije trap is genomen. Maar schot van Amrabat gaat ver naast.
Ingevallen Rachid Ofrany

Calabro kan niet verder en wordt gewisselt.
40
De bal wordt goed rond gespeeld. VVV komt wat meer terug in de wedstrijd nadat Vitesse het meeste balbezit heeft.
44
Er komen vier minuten extra tijd bij.
45

Goal
Doelpunt van Nordin Amrabat (Onbekend Onbekend)
Mooi goale van Amrabat
45
Vrije trap voor Vitesse wordt gered door Wintjens.
45
Aanval van VVV wordt goed weggewerkt door Vitesse.
45
Swerts wilt trappen maar Verdellen trapt hem voor zijn voeten weg. Bij Vitesse loopt alles mis.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft zit erop. VVV - Venlo heeft een prachtige start genomen. Vitesse heeft weinig of geen druk kunnen zetten of kansen opbouwen ook al hadden ze veel balbezit. VVV kwam goed goed in de wedstrijd met in de tweede minuut een penalty en amper drie minuten later was de 0-2 er via Amrabat. Tot binnen 10 minunten na de rust.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Anduele Prijor
Ingevallen Juan Gonzalo Lorca

46
Onmiddellijk gevaar van bij Vitesse, bal in hoekschop.
46
Vitesse heeft de tweede helft op gang getrapt.
47
Hoekschop snel genomen, voorzet gaat over maar de bal gaat over de lijn. Nieuwe inworp en voorzet, trap van Kolk maar recht in de armen van Wintjens.
47
Buitenspel door VVV
48
Vitesse zet druk en is opzoek naar een doelpunt.
48
Janssen geeft een mooie pas richting Kolk maar iets te hard gegeven en doelman Wintjens zat er ook nog tussen maar de bal gaat nog achter de lijn. Doeltrap
50
We zijn vijf minuten ver en Vitesse heeft al mooie kansen gekregen. VVV heeft amper de bal aangeraakt.
50
Mooi aanval van Vitesse maar slechte pas en balverlies.
51
Eerste keer VVV met een voorzet maar goed weg gekopt.
52
 Gele kaart voor Sjors Verdellen

52
Na een vrije trap voor Vitesse krijgt Kolk opnieuw een kans, zelfs een reuse kans maar doelman Wintjens redt prima.
53
Aanval VVV. Oost loopt mooi naar binnen en trapt op de deklat. Bijna 0-4.
54
Schot van Vitesse maar hoog en ver over.
55
Verhaegh maakt kleine overtrding op Amrabat maar niet gefloten, Amrabat even aan de kant.
56
Amrabat is terug het veld op.
57
Twee Vitesse spelers gaan neer in de elf meter door Blondelle maar niet gefloten.
57
Voorzet van Lorca gaat in hoekschop.
59
Foutje bij Vitesse, Amrabat krijgt daar de bal maar Vitesse maakt het foutje terug goed. Bal is voor Vitesse en heeft haast.
60

Goal
Doelpunt van Santiago Kolk (Remco van der Schaaf)
Vitesse krijgt waarvoor ze begonnen zijn in de tweede heflt. Mooie voorzet richting Kolk die de bal simpel binnen kan trappen. Dit is Kolk zijn 9de doelpunt van het seizoen.
61
Prachtige trap Magralishvili en doelman Wintjens kan de bal prachtige redden. Hoekschop.
61
Vitesse blijft druk zetten.
62
Swerts trapt richting doel en Wintjens neemt hem snel.
62
Hoekschop genomen en de bal blijft voor het doel van Wintjens hangen. Janssen krijgt de bal en legt hem voor zijn linker maar het schot gaat naast het doel.
63
Vitesse blijft druk zetten, de kansen stapelen zich op.
64
Zware misser bij Vitesse dit had de kans op de aansluitingstreffer moeten zijn. Verhaegh schiet de bal ver naast na helemaal alleen voor doel. Kolk legde hem terug.
65
Buitenspel voor Vitesse.
66
Slechte terug speelbal richting Velthuizen maar hij redt goed.
68
Vervangen Jason Oost
Ingevallen Karim Soltani

69
Wintjens houdt zijn ploeg overeind hier. Kolk opnieuw alleen voor doel maar Wintjens strekt goed zijn armen en redt de bal uit zijn doel.
70
Soltani kreegt een papiertje mee om aanwijzingen door te geven.
71
 Gele kaart voor Peter Reekers
tackle
71
Vitesse is gretig aan het voetballen.
72
Van der Schaaf moet een moeilijke bal voorzetten maar Wintjens zit er goed tussen. Geen gevaar.
72
Janssen neemt de vrije trap. Maar de bal belandt niet goed voor de spelers van Vitesse.
73
VVV krijgt weinig of niet de bal nog. Velthuizen mag nog even uitrusten.
74
Overtreding van Mampuya.
75
Janssen zijn voorzet gaat meer richting doel in de armen van Wintjens.
75
Vitesse blijft druk zetten en hebben nog een kwartier. Vrije trap voor Vitesse na een fout van Blondelle.
80
Nog tien minuten
81
Vervangen Gill Swerts
Ingevallen Jasar Takak

81
Magralishvili loopt goed door maar bij VVV houden ze stand en werken ze de bal weg.
82
De hoop voor Vitesse begint weg te zakken.