Speeldag: Speeldag 10
Stadion: De Goffert
PSV lijdt opnieuw verlies
Jimmy Wouters

PSV heeft opnieuw een nederlaag te verwerken gekregen. De ploeg uit Eindhoven werd door NEC afgetroefd en mocht zich gelukkig prijzen dat het slechts 1-0 werd. Het was voor PSV al de vierde nederlaag van de competitie.

PSV was duidelijk nog niet hersteld van de zware 3-0 nederlaag in de Champions League bij Olympique Marseille. Al na twaalf minuten keek de landskampioen tegen een achterstand aan. Peter Wisgerhof werkte aan de tweede paal een hoekschop voorbij doelman Isaksson

PSV kon geen vuist maken en mocht zich gelukkig prijzen dat Bouaouzan en El Akchaoui nog voor rust de score niet hadden uitgediept.

Ook na de pauze slaagde PSV er niet in om weerwerk te bieden. NEC kreeg nog enkele goede kansen op de 2-0, maar zowel Schöne als Janssen verzuimden PSV de doodsteek toe te dienen.

Pas in de slotfase creëerde PSV zijn eerste en enige doelgevaar, maar het schot van Lazovic vloog hoog over. (AN)