Volg de match tussen Heerenveen en Roda JC Kerkrade live, samen met vele andere supporters.

Heerenveen: Vandenbussche Brian, Janmaat Daryl, Breuer Michel, Dingsdag Michael, Popov Goran, Grindheim Christian, Svec Michal, Elm Viktor, Beerens Roy, Sibon Gerald, Papadopulos Michal.
Roda JC: Castro Bram, Lachambre Vincent, De Fauw Davy, Addo Eric, De Jong Marcel, Sutchuin Arnaud, Linssen Edwin, Janssen Willem, Bodor Boldiszar, Junker Mads, Van Tornhout Dieter.
1
De wedstrijd is zonet van start gegaan.
7
Beerens trapt in het penaltygebied naast de bal en vergeet zo de score te openen voor Heerenveen.
10
Heerenveen zet Roda helemaal tegen eigen doel en gaat op zoek naar de openingsgoal.
17
Na een corner besluit breuer die vlak voor doelman Castro staat onbegrijpelijk naast.
22
Sibon trapt een vrije trap vanaf 32 meter maar doelman Castro kan de bal na enige moeite uit zijn doel houden.
32
De druk van heerenveen blijft zonder echte doelkansen te krijgen.
37
Janmaat wandelt met de bal door de verdediging van roda waardoor en er een aantal kleine kansjes onstaan en de bal van de lijn wordt gehaald. Roda komt hier zeer goed weg.
38

45
1 min extra tijd

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 0-0 tussenstand, waarvan Heerenveen bijna heel de eerste helft op de helft van Roda gespeeld heeft maar echt tot grote kansen kwamen ze niet.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is van start gegaan.

46
Meteen afstandschot een gekraakt schot van Van Tornhout die op doelman Vandenbussche schiet
47
In de tegenaanval van Papadopulos die voozet maar Sibon en Beerens kunnen de bal niet in doel werken.
53
Het ballbezit blijft voornamelijk voor Heerenveen zonder dat er echt gevaar uit voorkomt.
57
Sibon rolt de hele verdediging op en heeft maar in te schieten maar dribbelt nog een speler voor die afrond en de bal wordt door De Jong van de lijn gehaald.