Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Philipsstadion Eindhoven
Zwak PSV wint nipt

PSV heeft vanavond met 1-0 gewonnen tegen RKC Waalwijk, Jan Vennegoor of Hesselink scoorde vlak na rust het enige doelpunt van de wedstrijd. Het was een heel magere vertoning, PSV begon nog wel aggresief aan de wedstrijd, maar al snel kon RKC het evenwicht herstellen en kwam het eigenlijk nooit meer in de problemen.

In vergelijking met vorige week voerde trainer Hiddink vijf wissels door. DaMarcus Beasley (te laat terug uit VS), André Ooijer (rust), Kasper Bøgelund (blessure) en Ji-Sung Park (rust) kwamen niet aan de aftrap. Johann Vogel moest zijn plaats inleveren voor de teruggekeerde Phillip Cocu.

Pas na rust kon PSV het verschil maken, na een vrije trap van Van Bommel kon Vennegoor of Hesselink knap binnenkoppen. Nadien kwam de zege van PSV nooit meer in het gedrang. Door de zege is PSV voorlopig alleen leider, morgen kan het wel nog gezelschap krijgen van Ajax en Feyenoord.