Sparta op bezoek bij MVV

Sparta op bezoek bij MVV
Foto: © SC

MVV krijgt vanavond Sparta Rotterdam op bezoek. De Maastrichtenaren speelden dit seizoen tot nu toe twee keer thuis en twee keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Metname het gelijkspel tegen Den Bosch was heel sterk. Op verplaatsing kunnen de Maastrichtenaren echter verre van overtuigen en werd er een paar keer zwaar verloren waaronder de blamage van vorige week in Oss. Sparta staat aan de leiding in de Gouden Gids Divisie.
Den Bosch ontvangt Helmond Sport. Beide ploegen hebben minstens de nacompetitie als ambitie en kunnen dus allebei de punten goed gebruiken.
Heracles krijgt Top Oss op bezoek. Top begon het seizoen heel sterk aan staan op een knappe tweede plaats. Het is afwachten of de club zijn prestatie van vorige week kan doorzetten. Heracles begon iets minder aan het seizoen en staat tiende.
FC Eindhoven krijgt AGOVV op bezoek. AGOVV heeft zijn start in het betaald voetbal zeker niet gemist en staat mooi zevende. Eindhoven staat zestiende.
Cambuur Leeuwarden is de gastheer van Emmen. Beide ploegen zijn zwak aan het seizoen begonnen zeker omdat ze beiden nacompetitie als ambitie hebben. Emmen staat vijftiende, Cambuur achttiende.
Fortuna Sittart mag op bezoek bij Haarlem. Fortuna speelde dit seizoen nog maar drie wedstrijden en speelde daarin drie keer gelijk. Haarlem staat dertiende.
Veendam speelt tegen Dordrecht. Veendam is hekkensluiter met één schamel puntje. Dit valt toch enigszins tegen maar wie weet behaald Veendam vandaag zijn eerste overwinning binnen.
In Rotterdam ontvangt Excelsior Telstar. Beide ploegen staan samen op de zevende plaats. Excelsior is echter favoriet omdat ze beiden hun meeste punten in eigen stadion behaalden.
Zondagavond staat de wedstrijd De Graafschap-Go Ahead Eagles nog op het programma. Go Ahead begon goed aan het seizoen met een negen op twaalf. De Graafschap begon dramatisch maar lijkt zich nu toch wat te herpakken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties