Blamage voor Bayern

Een grotere blamage bestaat niet, tegen een provincialer heeft het grote Bayern verloren met 2-0.

FV Olympia Laupheim is de naam , ze hadden de record kampioen uitgenodigd om  hun 100-jarig bestaan te vieren, en dat is meer dan geslaagd.

Voor 11.000  enthousiaste toeschouwers kwam de thuisploeg reeds in de 2e minuut op voorsprong, de bezoekers speelden de eerste helft met hun sterkste elftal doch waren zo ongeinteresseerd dat het een wonder was dat er niet meer gescoord werd.

Na een pak vervangingen aan de rust kwam er nog geen kentering, het was weer de thuisploeg die tot scoren kwam in de 68e minuut.

Na de 2-0 eindstand konden de verantwoordelijken van Bayern er naar het schijnt niet mee lachen, ook trainer Magath was niet blij met de laksheid van zijn spelers.

FC Bayern: Kahn (46. Rensing) - Linke, Lucio (46. Kuffour), Rau (46. Görlitz) - Salihamidzic, Frings (46. Demichelis), Deisler (46. Hargreaves), Zé Roberto (46. Schweinsteiger), Ballack - Santa Cruz (46. Guerrero), Makaay (46. Hasehemian)