Lutlommel verslaat Vlijtingen met 4-0

Jimmy Wouters

Vlijtingen heeft een zware 4-0 nederlaag op veld van Lutlommel geleden.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de thuisjongens. Na amper 3 minuten kon Lutlommel na slecht wegwerken in de bezoekende verdediging de score openen. Vlijtingen was meteen van slag wat bijgevolg enkele goede mogelijkheden voor Lutlommel opleverde. Na een kwartier kwam Vlijtingen beter  in de wedstrijd. Het drukte Lutlommel bij wijle tegen haar eigen doel, maar de bezoekers konden enkele mooie kansen niet verzilveren. Vlak voor rust konden de gastheren via een snelle counter de score verdubbelen.

Net als de eerste helft, begon de tweede weer desastreus voor Vlijtingen. Na amper 10 minuten zag het Imbornone met rood van het veld verdwijnen. Met 10 tegen 11 konden de bezoekers geen vuist meer maken en kon Lutlommel vrij eenvoudig tot 4-0 uitlopen.

Een belangrijke driepunter voor Lutlommel, dat stilaan de aansluiting met de middenmoot terugvindt.