Topper Ajax - Feyenoord

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Topper Ajax - Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze middag staat er een heuse topper op het programma in de Holland Casino Eredivisie: Ajax neemt het thuis op tegen Feyenoord. Feyenoord reist vol vertrouwen af naar de Arena. Vooral Feyenoord-trainer Ruud Gullit zou wel tuk zijn op een overwinning in Amsterdam: het is nog steeds de woonplaats van de Rotterdamse oefenmeester.

Gullit liet gisteren weten dat hij globaal gezien vrij tevreden is met de prestaties van zijn ploeg, hoewel het soms niet liep zoals hij verwachtte. De trainer liet ook verstaan dat zijn ploeg altijd van de eigen kwaliteit moet uitgaan, dus ook zoveel mogelijk proberen te winnen. Gullit liet uitschijnen dat hij en zijn team voor de wedstrijd altijd het gevoel hebben dat ze beter zijn dan de tegenstander. Voor de ex-speler is het een heel speciale wedstrijd: hij kent natuurlijk veel mensen in het Amsterdamse. Veel vrienden zullen vandaag in de tribunes zitten.

Ook Patrick Paauwe zit vol vertrouwen voor deze topper. De Feyenoorder liet verstaan dat zijn ploeg zeker en vast voor de winst zal gaan, maar er niet gepanikeerd mag worden als het even niet mee zit.

Vermoedelijke opstelling Ajax: 

Vonk
Trabelsi, Grygera, Escude, De Jong
Pienaar, Van der Vaart, Maxwell
Rosales, Anastasiou en Boukhari
 
Vermoedelijke opstelling Feyenoord 

Babos
Zuiverloon, Saidi, Paauwe, Mtiliga
Castelen, Ghaly, Ono, Goor
Kalou en Kuyt
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties