Nederlandse pers spuwt zijn gal op Buffel

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Nederlandse pers spuwt zijn gal op Buffel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen weekend stond Thomas Buffel nog eens in de basis bij Feyenoord.  Achteraf bekeken deed deze basisplaats hem weinig goed.  De Rotterdammers verloren in eigen huis met 1-2 van FC Groningen en onze landgenoot lag mee aan de basis van de tweede treffer.

'Brian Pinas gaat de langs de flank vrij makkelijk Buffel voorbij en zet voor.  Zijn cross wordt onortohdox binnengegleden door Nevland.  ZIjn tweede van de dag.  Feyenoord verliest als enige uit de top 4.'  Dat zijn de feiten van afgelopen zondag.  De Nederlands pers is zeer hard voor Buffel.  De Volkskrant noemt zijn prestaties, wanneer hij nog eens meeg mag doen, verwaarloosbaar.  Hij kan volgens hen maar beter zwijgen.  Volgens het Algemeen Dagblad deed hij alles wat fout kon gaan ook fout.  Geen mooie woorden.

Net als Sonck krijgt Buffel veel kritiek. Sonck gaat meer dan waarschijnlijk weg tijdens de winterstop, Buffel denkt daar nog niet aan enwil zich voorlopig concentreren op Feyenoord.  Hij probeert zich trouwens te verdedigen ten opzichte van de pers.  Naar zijn eigen mening speelde hij geen slechte wedstrijd.  Zijn balverlies leidde de 1-2 in, maar hij houdt zich sterk dat niet hij aan de basis lag van de nederlaag.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties