Atalanta ontslaat trainer, doet Lazio hetzelfde ?

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Atalanta ontslaat trainer, doet Lazio hetzelfde ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Italiaanse Atalanta Bergamo heeft geen vertrouwen meer in trainer Andrea Mandorlini, daarom besliste de club om hun oefenmeester op straat te zetten. Atalanta draagt de rode lanataarn in de Serie A, de clubleiding kon niet anders dan ingrijpen.

Atalanta slaagde er nog niet in één wedstrijd te winnen in de Serie A, na het verlies van dit weekend tegen Palermo was de maat vol. Mede omdat de kloof op een veilige plaats al is opgelopen tot negen punten. 

Mandorlini was bezig aan zijn tweede seizoen bij Atalanta, hij bracht de ploeg terug naar de hoogste klasse. Dit jaar was het dus zijn debuut als trainer in de Serie A. Hij heeft er echter weinig kunnen van genieten. Men zou al een opvolger op het oog hebben voor de pas ontslagen Mandorlini. Het zou gaan om Delio Rossi, in het verleden was hij nog de sportieve baas van Lecce.

Bij reeksgenoot Lazio wankelt de stoel van Mimmo Caso, dit weekend verloor men op het veld van Juventus met 2-1. Maar vooral de uitschakeling in de Uefa Cup zou de Romeinse clubleiding zwaar op de maag liggen. Lazio begon goed aan de competitie maar zakte al snel heel diep weg. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties