"Er moet iets veranderen"

"Er moet iets veranderen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Loïc Amisse gaf gisteren in een communiqué te kennen dat er iets moet veranderen bij Nantes, dat momenteel in een crisis zit. Het kon al zeven wedstrijden niet meer winnen en staat in het klassement op een zestiende plaats (lees ook: Crisis bij Nantes).

"Na de laatste wedstrijd en de opeenvolgende ontgoochelingen die we moesten slikken, is de situatie bij de club moeilijk en iedereen - de spelers, ikzelf en de rest van de technische staf - zijn ons daar terdege van bewust," verklaarde Amisse in zijn communiqué.

"Er moet iets veranderen," ging hij verder, "zodat we ons vertrouwen kunnen terugwinnen. Ik denk dat dat moet lukken als iedereen zich schaart achter de nieuwe methode die ik ga invoeren."

"In moeilijke momenten is het grootste risico dat de technische staf geen voeling meer heeft met de spelersgroep. Om dat te vermijden, hoop ik dat iedereen meewerkt aan het herstel. We moeten veranderingen merken in de wedstrijden die komen, ook al zijn dit niet de makkelijkste tegenstanders (Lille en Sochaux zijn de eerste twee tegenstanders, pv)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties