Transfernieuws uit Italië

Transfernieuws uit Italië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hieronder vindt u een overzicht van transfers die de laatste dagen in de Serie A plaatsvonden. Grotere en belangrijkere transfers krijgen wel nog een apart nieuwsbericht.

Livorno heeft middenvelder Paulinho onder contract gelegd. Paulinho is een Braziliaans jeugdinternational en komt over van Esporte Juventude. Hij sluit wel maar pas volgende maand bij de troepen van Roberto Donadoni aan na het Zuid-Amerikaanse kawlificatietornooi voor het WK -20.

Atalanta heeft de Nigeriaanse aanvaller Stephen Ayodele Makinwa aangetrokken. Zijn registratierechten worden evenredig gesplitst met zijn vorig club Genoa. Verder nog haalde de club uit Bergamo verdediger Mariano Stendardo van AC Perugia binnen.

Cagliari heeft het contract van haar Griekse doelman Theofanis Katergiannakis beëindigd. Verwacht wordt dat de doelwachter naar Spartak Moskou zal verhuizen.

Alessandro Potenza is definitief en volledig van Chievo Verona. De verdediger speelde al bij Chievo, maar zijn regristatierechten waren 50-50 verdeeld met Inter Milan. Die geeft nu haar deel aan de ploeg uit Verona als onderdeel van de uitlening van keeper Julio Cesar (lees hier).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties