Berchem Sport
rupRupel Boom
Datum: 27/02/2005 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Ludo Coeckstadion
Berchem Sport - Rupel Boom 1-1
Steven Bologne
| 0 reacties
Berchem Sport - Rupel Boom 1-1
Foto: © SC

Rupel Boom niet verder dan een draw

Meer dan 1000 toeschouwers in het Ludo Coeck stadion zagen dat de thuisploeg de beste start nam. Na 5 minuten zette Aziz El Addouly Berchem op voorsprong. Rupel Boom zette er buiten een flauwe vrije trap van Verbeeck weinig tegenover. Het was de thuisploeg die aanspraak mocht maken op een tweede doelpunt, de snelle Vandenbussche kwam tot twee maal toe voor doelman Engelborghs, maar evenveel keer trok de doelman aan het langste eind. Een snelle aanval van Berchem via Aziz El Addouly en alweer een uitbraak van Vandenbussche leverde niets op voor de thuisploeg.
Op het halfuur nam Rupel Boom de touwtjes in handen, Bousba schoot in een heet standje voor doel hoog over. Aan de rand van de 16 mocht Boom aanlopen voor een vrije trap, Bart Verdijck schoot pal op Philip Deckers. Het werd slechts uitstel, Berchem bezweek onder de druk van de bezoekers en Thielemans werkte af.

Na de welgekomen warme koffie zakte het spelniveau. Berchem en Rupel Boom hielden elkeaar in evenwicht. Buiten een kopbal van Gloub over doel en een schot voorlangs van Verbeeck konden de bezoekers weinig klaarspelen. Berchem had ook zijn kansjes via een kopbal van Janssens en een schotje van Romand. Maar verder dan dat kwamen beide ploegen in een koude derby niet meer. 
 
BERCHEM: Deckers, Janssens, Huygelen, Boujouh ('75 Kanu), Sukama, Tallal, A. El Addouly, Embrechts, Lenaerts ('69 Shehi), H. El Addouly en Vandenbussche ('45 Romand)

RUPEL BOOM: Engelborghs, De Doncker, Laevaert, Verbeeck, Verstraeten, Stojanovic, Thielemans ('65 Bouwmeester), Bousba, Gloub, Verdijck en Van Beneden

Doelpunten: '5  1-0   Aziz El Addouly,  '43  1-1   Kris Thielemans
Geel: Boujouh (Berchem) en De Doncker, Verdijck en Laevaert (Rupel Boom)