Cassano solliciteert bij Real en Juve

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cassano solliciteert bij Real en Juve
Foto: © SC

Het Italiaanse 'enfant terrible' Antonio Cassano is niet meer gelukkig bij AS Roma. Hij dreigt ermee te vertrekken bij de Romeinen volgende zomer. 

Voor aanvang van de topper tegen Juventus liet Cassano de camera's van Sky niets aan duidelijkheid te wensen over. Cassano sneerde dat hij duidelijkheid wil en die nog niet gekregen heeft. In juni zou hij zijn conclusies trekken.

Daarmee doelt de nog maar 22-jarige knaap dat het bestuur van de club nog altijd niet met hem heeft gesproken over een contractverlenging. "Ik zat voor het EK op een teken van vertrouwen te wachten. Maar ook na het EK is dat uitgebleven", aldus Cassano. 

Over zijn toekomst is Cassano duidelijk: "Engeland trekt me niet zo, het regent er altijd. Spanje daarentegen bevalt me wel. Real Madrid is een fantastische ploeg waar iedereen van droomt, ik zeker ook. En ik wil prijzen winnen."

Maar het kan voor Cassano ook nog een verhuis worden naar het noorden. Juventus wil de speler graag hebben en ook daartegen staat Cassano niet weigerachtig. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties