Wanchope uitgejouwd door eigen fans

Wanchope uitgejouwd door eigen fans
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paolo Wanchope beleeft geen gemakkelijke tijd bij Malaga. Na het 2-1 verlies tegen Betis dit weekend werd de aanvaller het slachtoffer van racistische opmerkingen van een groepje eigen supporters.

Alles begon toen Wanchope aan het stretchen was na de wedstrijd. Eén supporter met een megafoon begon richting Wanchope te roepen dat hij geen cent waard is, dat hij teveel geld verdient, dat hij niet past in het team,... De supporter ging weg, kwam terug en begon opnieuw. Op dat moment verloor Wanchope zijn geduld en ging de tribunes in.

Daar vroeg hij de man of deze alles ook in zijn gezicht wou zeggen. De supporter noemde de Costa Ricaan een stommerik en wou hem slaan. Wanchope verdedigde zich en sloeg terug. Daarna kreeg hij een slag van een tweede supporter. Meer en meer mensen kwamen terug de tribunes in en maakten oerwoudgeluiden richting de spits. 

Malaga werd eerder dit seizoen al voor 600 euro beboet nadat hun supporters racistische opmerkingen maakten in de wedstrijd tegen Espanyol Barcelona. De Kameroense goalkeeper van Espanyol, Carlos Kameni, was toen het slachtoffer van de beledigingen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties