Koné mogelijk pas in de winter naar PSV

Philippe Crols
| 0 reacties
Koné mogelijk pas in de winter naar PSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans dat Arouna Koné tijdens deze transferperiode nog naar de Nederlandse landskampioen PSV zal verhuizen lijkt langzaam maar zeker nihiel te worden. De Ivoriaan zag eerder al eens een transfer naar Ajax afspringen en nu lijkt hij dus voor een tweede keer naast een toptransfer te grijpen. 

Arouna Koné moet nog wel niet wanhopen. De kans dat hij immers tijdens de winterstop naar PSV zal verhuizen is niet gering. Het probleem voor de landskampioen zou zijn dat Koné tot en met december niet speelgerechtigd is in de Champions League. De spits van Roda JC speelde met zijn club immers al in de Intertoto Cup en mag bijgevolg tot en met december niet meer voor een andere club in Europees verband spelen. Technisch directeur van PSV, Guus Hiddink, liet al wel weten dit geen reden te vinden om de aanvaller niet te halen. 

De technisch directeur van Roda JC, Arnold Hendriks, denkt ook dat een transfer van Koné iets voor tijdens de winterstop zal zijn. Als Roda zijn Ivoriaan verkoopt wil het een goede vervanger voor hem krijgen. Met PSV-aanvaller Robert leek die er ook te gaan komen. PSV wil hem bij nader inzien toch houden omdat hij wel mag spelen in de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties