tieKVK Tienen
FC Charleroi
Datum: 02/10/2005 15:00
Competitie: 2e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Bergestadion
Ook Couillet niet voorbij Tienen
J. S.
| 0 reacties
Ook Couillet niet voorbij Tienen
Foto: © SC

KVK Tienen kreeg vanmiddag het Waalse Couillet op bezoek. De thuisploeg was nog altijd ongeslagen en ook Couillet kon hier geen verandering in brengen. Tienen was met 2-0 te sterk voor de Henegouwers.
 
Vanaf het eerste fluitsignaal nam Tienen het heft in handen, wat leidde tot meerdere uitstekende kansen. De bezoekende doelman hield echter met een paar knappe reddingen zijn netten schoon. Couillet dreigde vooral op de counter, maar tot echte kansen leidde dit niet. Na een halfuur spelen kwam Tienen toch op voorsprong, Geebelen verschalkte de bezoekende verdediging en kon de 1-0 op een diefje binnen tikken. Dit was tevens de ruststand.
 
Na de koffie kwam Couillet steeds beter in de wedstrijd. Toch bleef de thuisploeg de wedstrijd controleren, met als uitblinkers Vandevenne en Morhaye. Niet toevallig was het die tweede die uiteindelijk de bevrijdende tweede treffer maakte: 2-0. Nadien kwam de overwinning van Tienen niet meer in gevaar.
 
Door de overwinning van Franc Borains blijft KVK Tienen tweede in de stand. Volgende week staat de topper tegen KSK Tongeren op het programma. Couillet blijft op vier punten staan en moet opletten dat het niet in de gevarenzone terecht komt. 


Met dank aan Club '04