FC Doornik bevestigt in Hasselt

J. S.

FC Doornik heeft vanavond zijn eerste overwinning op verplaatsing behaald, de ploeg won met 1-3 op het veld van Kermt-Hasselt en schuift hierdoor op naar de subtop. Steven Wostijn bracht de bezoekers vlak voor rust verdiend op voorsprong. Na rust deed Singa de wedstrijd met twee doelpunten op slot. Deckers milderde in de slotfase nog tot 1-3.

Opnieuw een nederlaag dus voor Kermt-Hasselt dat weg zakt naar de middenmoot met een één op negen. FC Doornik bevestigt na de sterke prestatie van vorige week tegen KVK Tienen.

Er werden vanavond nog twee andere wedstrijden afgewerkt. Kelmis ging met 0-1 winnen bij Sprimont CS, waar de trainerswissel niet veel lijkt te hebben uitgehaald. UR Namur kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen rode lantaarn CG Walhain.