Robben en Drogba terug paraat

Philippe Crols
| 0 reacties
Robben en Drogba terug paraat
Foto: © SC

Goed nieuws voor Chelsea en Arjen Robben. De Nederlandse vleugelaanvaller is terug speelklaar en zal voor zaterdag inzetbaar zijn. Ook Didier Drogba keert terug uit blessure.

Arjen Robben liep namelijk al een maand lang te sukkelen met problemen aan de hamstrings. Daar is hij nu dus helemaal van hersteld. Het is dus ook vrij logisch dat de Nederlander in de kern zit voor de wedstrijd van zaterdag tegen Middlesbrough. Of Robben ook daadwerkelijk wat speelminuten zal krijgen hangt natuurlijk af van de Chelsea-manager, José Mourinho. Die laatste was er ook wel mede-verantwoordelijk voor dat Robben weer een tijdje buiten strijd was. Ondanks dat de linkspoot al een tijdje problemen had met de hamstrings stelde de Portugees hem toch op in en tegen Betis Sevilla. Niet echt slim als je weet dat Robben vrij blessuregevoelig is. 

Naast het goede nieuws voor Chelsea is er ook nog minder goed nieuws. Hernan Crespo heeft te kampen met een ribblessure en Claude Makelele is ook out. Hij heeft problemen met de knie. Dat zijn voor Chelsea natuurlijk belangrijke spelers, maar wat is belangrijk als je als mogelijke vervangers voor Makelele Geremi, Essien of Diarra kan opstellen? Ook voor Crespo zijn er voldoende alternatieven. Didier Drogba komt terug uit blessure en ook Eidur Gudjohnsen is een mogelijk alternatief. Van echt grote selectieproblemen kan je dus moeilijk spreken bij de Londenaars.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties