Geen afscheiding tussen Cagliari en Sampdoria

Maarten Vandenabeele

Met Cagliari en Sampdoria stonden 2 Serie A-clubs tegenover elkaar in de 1/8e finale van de Coppa Italia. Het kan nog alle kanten op in de return want de wedstrijd eindigde op 1-1.

In de 1e helft was er nauwelijks iets te zien. Samp wou wat meer dan de thuisploeg maar doelgevaar was wat te veel gevraagd.

Na een inspirerende rust bracht de 2e helft beterschap. In de 68e minuut wist Pavan een voorzet van Borriello binnen te koppen (foto). 0-1 en een gouden uitdoelpunt voor de Blucerchiati. De Sardiniërs gingen nu verwoed op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er pas in de voorlaatste minuut maar was intussen dik verdiend: Esposito zwiepte de bal voor doel en Cocco legde de eindstand met een rake kopbal vast: 1-1.