Adriano was behoorlijk bang

Adriano was behoorlijk bang
Foto: © SC

Eén van de afgelopen dagen zal u op Voetbalkrant allicht gelezen hebben dat Inter-spits Adriano even in het ziekenhuis is moeten verblijven omdat hij in de wedstrijd tegen Empoli, woensdag, moest worden afgevoerd. 

De Braziliaan was namelijk een paar minuten buiten bewustzijn. 'Ik was echt bang kan ik u vertellen. Het was de voorlopig meest nare ervaring uit mijn leven, maar het is gelukkig voorbij en daar ben ik heel blij om', aldus Adriano. De spits van Inter is ondertussen al wel weer voor het grootste deel in orde en vliegt één van de volgende dagen naar Brazilië om zijn familie te gaan bezoeken. 

Adriano vertelde ook nog eventjes wat er nu juist gebeurde. 'Ik weet nog dat ik in de doktersruimte van het stadion kwam en dat de dokter mij vroeg wat ik nog wist. Ik zei dat ik zonet had gescoord en dat ik daarover heel blij was (Dat klopte voor alle duidelijkheid ook). Verder heb ik die nacht goed geslapen in het ziekenhuis. Ik zou dan ook graag iedereen willen bedanken die mij heeft verzorgd en die mij is komen bezoeken. Vooral ook enkele fans die hier een liedje zijn komen zingen', aldus Adriano. [BA]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties