Canizares: 'Barça, keer terug op aarde'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Canizares: 'Barça, keer terug op aarde'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Valencia-doelman Santiago Cañizares steekt in zijn bewondering voor FC Barcelona niet weg. De voormalige doelman van de Spaanse nationale ploeg vraagt de Catalanen minder onaantastbaar door de Primera Division te wandelen.

"We hopen dat Barcelona terugkeert op aarde en eens een wedstrijdje zal gelijkspelen of verliezen. Zoals het nu gaat, zijn alle pogingen van de rest van de wereld, nutteloos", aldus Cañizares tegen Sport.

"Het zou mooi zijn als Barcelona met zijn geweldige selectie die het heeft het de rest een beetje makkelijker zou maken. Maar als het weigert ook maar één duel te verliezen, dan moeten wij ons maar rijk rekenen als we de tweede plaats kunnen bemachtigen."

Barcelona won ondertussen vijftien wedstrijden op rij, waaronder elf in de Spaanse Primera Division. De voorsprong van de Catalanen in het klassement op Valencia, de club van Cañizares, bedraagt tien punten. Valencia staat trouwens derde in de rangschikking. Osasuna Pamplona is de enige club, met vier punten achterstand, die enigszins in de buurt kan blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties