Ronaldo grossiert in blessures

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ronaldo grossiert in blessures
Foto: © SC

Real Madrid zal het weer een tijdje moeten stellen zonder zijn Braziliaanse aanvaller Ronaldo. De spits moet weer een drietal weken rusten nadat hij dit weekend opnieuw geblesseerd raakte tegen Villarreal. Na een half uur moest hij zich al laten vervangen.

Onderzoek wees uit dat Ronaldo een spierscheur in de kuit heeft opgelopen. De Braziliaan kampt sinds de hervatting van de trainingen na het kerstverlof met dezelfde kuitblessure, maar hij houdt vol dat hij niet te vroeg opnieuw is begonnen. 

In de voorbije twaalf weken raakte Ronaldo al vijf keer geblesseerd. De blessure-ellende begon na de stadsderby tegen Atlético Madrid, toen hij een schop tegen zijn enkel kreeg en hij zijn enkelbanden scheurde. Tijdens de klassieker tegen FC Barcelona speelde Ronaldo onder verdoving, maar hij kreeg nadien weer last van het gewricht. Een lichte hamstringblessure en twee spierblessures in zijn kuit maken de reeks vol.

Ronaldo beseft dat hij niet meteen aan zijn succesvolste periode bezig is bij Real, maar hij hoopt dat hij straks als hij fit raakt, hij gespaard zal blijven van nieuwe blessures zodat hij in juni kan schitteren met Brazilië op het WK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties