Ono definitief terug naar Japan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ono definitief terug naar Japan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kogel is door de kerk, de Japanner Shinji Ono keert terug naar zijn vaderland om bij zijn oude club Urawa Red Diamonds te spelen. De middenvelder was uitgekeken op Feyenoord en het Engelse Bolton Wanderers, de laatste optie die nog open lag, haakte af.

Ono vertrekt per direct bij Feyenoord. De speler die pas terugkomt na een vervelende voetblessure tekende voor drie en een half jaar bij Urawa.

Ono zei dat hij het geweldig vindt dat hij kan terugkeren naar Urawa, de club waar hij is opgegroeid. Maar langs de andere kant vindt hij het ook heel erg jammer dat hij niet meer voor Feyenoord kan spelen omdat hij zijn tijd in Rotterdam graag met een prijs had afgesloten, in plaats van met een periode vol blessures.

Feyenoord en Urawa Red Diamonds waren al langer een transfersom van 2,5 miljoen euro overeengekomen. Ono wilde echter nog wachten tot er zich een Europese club zou melden. Bolton Wanderers toonde lange tijd interesse, maar het kon niet aan de voorwaarden van Feyenoord voldoen.

Bolton wilde Ono namelijk voor een korte periode overnemen, met een optie voor een langer verblijf. Feyenoord wilde daar niet van weten omdat het Ono alleen maar wilde verkopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties