Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Bergestadion
Tienen overklast Visé in topper
J. S.

In Tienen stond gisteren de topper tussen KVK Tienen en Visé op het programma. Tienen toonde zich de laatste speeldagen kwetsbaar, vooral in de aanval leek het schoentje te wringen bij de Vlaams-Brabanders. Visé had de laatste weken de goede vorm te pakken en toonde zich tijdens de eerste helft dan ook een moeilijk te bespelen ploeg.

Bovendien was het voor beide teams behoorlijk moeilijk voetballen op het half bevroren grasmat. Na balverlies van Gielen op het middenveld kon Solhi na 32 minuten de score opnenen. Net voor de pauze bracht Geebelen met een knappe kopbal de bordjes opnieuw in evenwicht.

Meteen na de koffie rolde de ingevallen De Cooman de bezoekende verdediging op en gaf hij doelman Stoops met een pegel het nakijken. De bezoekers leken daarna de pedalen helemaal kwijt. Na balverlies op het middenveld legde Geebelen op aangeven van Caushllari de 3-1 tegen de netten. Smolders dikte daarna met twee doelpunten aan aan tot 5-1. Uitblinker De Cooman zette in de slotminuut op voorzet van Geebelen de overtuigende en zware 6-1 eindstand op het scorebord.