Competitie: Hyundai A-League
Speeldag: Halve Finales (T)
Stadion: Aussie Stadium
Sydney zit in de grote finale

Sydney FC heeft zich geplaatst voor de grote finale op zondag 5 maart. Het versloeg zondag Adelaide United met 2-1 en dat was voldoende rekening houdend met de 2-2 uit de heenwedstrijd. Adelaide United en Central Coast Mariners zullen op zondag 26 februari onderling uitmaken wie Sydney partij zal geven.

Sydney kwam na 29 minuten op voorsprong. Sasho Petrovski glipte door de buitenspelval op een lange bal van Ruben Zadkovic en versloeg met links Adelaide-goalie Daniel Beltrame. Adelaide had in de 37ste minuut van de partij geen geluk toen een kopbal van Shengqing Qu op de lat uiteen spatte.

Een speler die we niet zullen te zien krijgen in de grote finale is Mark Miligan. De verdediger pakte in de 57ste minuut een cruciale gele kaart na een fout op Fernando Rech en is voor de volgende wedstrijd geschorst. Drie minuten later kwam Adelaide op gelijke hoogte. Shengqing Qu ontving op de rand van het strafschopgebied de bal van Travis Dodd, draaide zich voorbij Miligan en schoot de bal in doel. Miligan was ook betrokken in de volgende belangrijke fase van de partij in de 76ste minuut. De 20-jarige verdediger joeg de bal de diepte in en Mark Rudan maakte de mogelijkheid beheerst af. Adelaide ging nog op zoek naar een doelpunt en zodoende verlengingen, maar had het geluk duidelijk niet mee. In de 82ste minuut raakte Ross Aloisi immers de paal en zijn rebound werd door middenvelder Rudan van de lijn gehaald.