Iaquinta twee duels geschorst; Cruz mist topper

Iaquinta twee duels geschorst; Cruz mist topper
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Udinese zal het de komende twee duels moeten doen zonder Vincenzo Iaquinta. De ster van de ploeg uit Udine werd geschorst door de disciplinaire commissie van de Italiaanse voetbalbond. De spits ging afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Livorno door het lint.

Iaquinta kreeg de rode kaart onder zijn neus geschoteld toen zijn tweede doelpunt van de namiddag werd afgekeurd. Volgens het rapport van de scheidsrechter gebeurde dit op basis van de beledigingen die de aanvaller aan het adres van de lijnrechter uitte. Hij mist hierdoor de wedstrijden tegen Lecce en Chievo Verona.

Julio Ricardo Cruz zal er niet bij zijn als Inter Milan het vrijdag opneemt tegen AC Milan. De spits krijgt een schorsing voorgeschoteld van één speeldag na zijn rode kaart van afgelopen weekend. Cruz kreeg zijn tweede gele kaart vlak na zijn eerste omdat hij cynisch in zijn handen klapte na zijn eerste gele kaart. 

Andere spelers die één speeldag schorsing krijgen zijn Ivan Franceschini (Reggina), Marco Cassetti en Mirko Vucinic (Lecce), Marcello Castellini (Sampdoria), Alberto Giuliatto (Treviso), Roberto Guana (Ascoli), Doni (Roma), Lilian Thuram (Juventus), Tomas Ujfalusi (Fiorentina), Marco Zanchi (Messina).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties