Wie gaat naar waar?

K M
| 0 reacties
Wie gaat naar waar?
Foto: © SC

Op 1 juli opent de transfermarkt voor twee maanden. In Italië draait de geruchtenmolen echter al op volle toeren. Voetbalkrant.com zal u op regelmatige basis een overzicht geven van welke geruchten het Italiaanse voetbal momenteel beheersen.
 
Ondanks het feit dat men bij Fiorentina al meermaals heeft aangegeven dat men topschutter Luca Toni niet zal verkopen, heeft men toch een lijstje klaar liggen met mogelijke vervangers. Aan de top van dat lijstje zouden de namen van Mateja Kezman (Atletico Madrid), Klaas-Jan Huntelaar (Ajax Amsterdam) en Jefferson Farfan (PSV Eindhoven) prijken. Ook Cristian Zaccardo staat in de belangstelling van La Viola. De verdediger van Palermo gaf al aan niet weigerachtig te staan tegenover een overgang.
 
Omdat Juan Sebastian Veron meer dan waarschijnlijk zal terugkeren naar Argentinië, mag David Pizarro Inter niet verlaten. Tegenslag voor Palermo die nu hun pijlen hebben gericht op Fabio Simplicio van Parma. Simone Barone (Palermo) zou dan weer in de belangstelling staan van Inter.
 
Empoli heeft zijn oog laten vallen op Dez Giraldi. De 20-jarige Australiër bereikte dinsdag al wel een akkoord met Adelaide United, maar zou een voorkeur hebben voor de Serie A.
 
Roberto Baggio zou kunnen terugkeren naar Juventus Turijn. John Elkann, het neefje van Gianni Agnelli, wil immers de voormalige aanvaller de job van vice-voorzitter aanbieden. Echter ook Inter zou hem willen binnenhalen voor een job achter een bureau.
 
Inter zou tevens Parma benaderd hebben voor Daniele Bonera. Dinsdag zou technisch directeur Marco Branca samengezeten hebben met zijn collega van Parma, Gabriele Zamagna. Parma is bereid mee te werken aan transfer aangezien het contract van de verdediger op 30 juni 2007 afloopt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties