Wou Pessotto zelfmoord plegen?

K M
| 0 reacties
Wou Pessotto zelfmoord plegen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gianluca Pessotto vecht momenteel voor zijn leven. De verdediger die nog geen maand geleden een punt achter zijn voetbalcarrière zette en nu de teammanager is van Juventus Turijn viel dinsdagochtend uit een raam op de tweede verdieping van de hoofdkwartieren van Juve.
 
Pessotto zou daarbij zware verwondingen hebben opgelopen en verkeert volgens de laatste berichten in levensgevaar. Het nieuws bereikte ondertussen ook al het kamp van de Italiaanse nationale ploeg. Fabio Cannavaro, ex-ploeggenoot en vriend van Pessotto, verliet onmiddellijk de persconferentie toen hij van het nieuws op de hoogte werd gesteld.

UPDATE 15u25: Nieuwe berichten uit het Molinette-ziekenhuis melden dat Pessotto ondertussen buiten levensgevaar is. Wel heeft hij veelvuldige breuken opgelopen.

UPDATE 17u00: De politie heeft bevestigd dat Pessotto een rozenkrans bij zich had, wat doet vermoeden dat hij zelfmoord wou plegen. De teammanager van Juve moet vanop een hoogte van 15 meter naar beneden zijn gesprongen/gevallen. Voor hij op de grond viel, raakte hij een Alfa Romeo 147 en een Lancia Phedra. Zowel bij Juventus zelf als bij de Italiaanse nationale ploeg reageert iedereen met verbijstering en ongeloof.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties