Stoica tekent wellicht bij Roda JC

K M
| 0 reacties
Stoica tekent wellicht bij Roda JC
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alin Stoica lijkt volgend seizoen dan toch niet in België te spelen, maar wel in Nederland. De voormalige middenvelder van RSC Anderlecht en Club Brugge tekent wellicht maandag een contract bij Roda JC voor één seizoen met een optie op nog twee seizoenen. Het is niet geweten of zijn huidige werkgever, het Roemeense FCU Poli AEK Timisoara, een transfersom ontvangt voor Stoica.
 
Roda-directeur Huub Narinx is alvast blij met de komst van de creatieve middenvelder: “Dit is een speler met heel veel mogelijkheden, waar we aanvallend gezien nog heel veel plezier aan kunnen beleven. Ik vind hem echt een supertalent, die de regisseur van ons nieuwe elftal zou kunnen worden. Een echte nummer tien, die de rol van Simon Cziommer zou kunnen overnemen.”
 
"We geven hem maar een contract voor één seizoen omdat hij de laatste jaren niet echt top heeft gepresteerd, zelfs een beetje in de vergetelheid is geraakt. Het is dus nog even afwachten welk niveau hij nog aan kan. Maar ik heb er desondanks meer dan genoeg vertrouwen in. Komende maandag tijdens de eerste training wordt hij gepresenteerd.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties