Perez stopt bij Denemarken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Perez stopt bij Denemarken
Foto: © SC

Kenneth Perez, de aanvaller van Ajax Amsterdam, zal in de toekomst niet meer aantreden voor de nationale ploeg van zijn land Denemarken. De 31-jarige ex-spits van AZ Alkmaar wil al zijn energie steken in Ajax Amsterdam.

Op de website van zijn nieuwe club zegt Perez dat hij met veel trots en plezier terugkijkt op de wedstrijden die hij heeft mogen spelen voor het Deense nationale elftal, maar dat het nu het moment is om te stoppen met interlandvoetbal. "Jong talent moet nu een kans krijgen in de nationale selectie. Ik wens de bondscoach (Morten Olsen, nvdr) en de spelers veel succes bij de kwalificatie voor het Euro 2008 en bedank hen voor de uitstekende samenwerking", aldus Perez.

Vandaag heeft Perez Olsen ingelicht over zijn beslissing. De interlandcarrière van de aanvaller stelt eigenlijk al bij al niet veel voor. Hij debuteerde voor de Deense nationale ploeg in november 2003 bij een vriendschappelijke interland tegen Engeland. In totaal kwam hij negentien keer uit voor Denemarken en scoorde hij twee treffers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties